загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шахраї за один день обікрали у Вінниці 81, 89 та 91-річних пенсіонерів на 33700 гривень

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Працівники вінницької міліції розшукують дует шахраїв, які минулої доби обміняли трьом пенсіонерам їхні заощадження на грошові купюри з написом «Сувенір». Таким чином, зловмисники, які представлялися соціальними працівниками, привласнили 33 700 гривень.

Майже одночасно до Вінницької міської міліції надійшли три заяви від 81, 89 та 91-річних пенсіонерів про те, що невідомі особи представившись соціальним працівником, обманним шляхом заволоділи їхніми заощадженнями.

Чоловік та жінка розповіли стареньким людям, що у зв’язку з останніми подіями, які відбуваються у державі, проводиться грошова реформа. Гроші, що нині перебувають у обігу днями стануть недійсними і їх необхідно терміново поміняти на нові. «Соцпрацівники» говорили впевнено та переконливо, і літні люди без сумніву обмінювали свої грошові заощадження на нові купюри з написом «Сувенір».

Коли 89-річна вінничанка, ще навіть не встигла зрозуміти, що у неї видурили 2 400 гривень, зловмисники вже «обміняли» 1 300 гривень 90-річному чоловікові.

Близько четвертої години дня з сувенірними грошима залишилась 81-річна жінка. Вона залишилась без 30 000 гривень, які відкладала собі на похорон.

Наразі слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.190 КК України (шахрайство, вчинене за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.

Міліція вкотре звертає увагу громадян на те, що на даний час в країні не проводиться жодних грошових реформ. Не пускайте в своє помешкання незнайомих людей, зателефонуйте в соціальну службу, аби перевірити інформацію, перш ніж довіряти незнайомцям.

Якщо Ви або Ваші рідні стали жертвою шахраїв, не зволікайте, а одразу зверніться до міліції. Це надасть можливість міліціонерам якнайшвидше затримати зловмисників.

До списку новин