загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Приватна клініка безкоштовно навчатиме медиків-волонтерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Приватна київська клініка «Борис» відкрила безкоштовні медичні курси для всіх охочих.

Ми вирішили навчати людей, які захочуть надавати медичну допомогу пораненим і постраждалим під час можливих військових дій у Криму, пояснює Михайло Радуцький, президент клініки «Борис».

Курси проводитимуть наші лікарі, які пройшли тренінги з підготовки медиків-волонтерів в УЄФА перед Євро-2012. Плануємо створювати групи по 20 осіб і вчити їх найнеобхідніших навичок невідкладної допомоги: зупиняти кровотечу, накладати пов’язки і джгути, правильно транспортувати поранених. Станом на ранок понеділка записалися понад 2 тис. людей. За день планують навчити близько ста слухачів.

Експрес-курс складається з трьох занять по 1,5 год. Навчаються за адресою: просп. Бажана, 12 а. Записатися на курси можна за телефоном 0(44) 502 80 40.

//www.youtube.com/watch?v=0nyh6K6zysg

Олексiй Гончар

До списку новин