загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні з'явиться фінансова поліція

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нова влада відродила ідею чиновників Януковича

Кабінет Міністрів має намір створити Службу фінансових розслідувань, або фінансову поліцію.

Про це розповів міністр Кабміну Остап Семерак.

"Хоменка Володимира Петровича призначено заступником голови ліквідаційної комісії та заступником міністра доходів і зборів, якому протокольним рішенням доручено підготувати необхідні документи для установи Служби фінансових розслідувань", - повідомив Семерак.

Читайте: Фінансові "поліцаї" Януковича

За словами міністра, таку службу створять на базі різних підрозділів, які були розкидані по інших центральних органах влади і здійснювали розслідування в економічній сфері. Семерак зазначив, що уряд хоче змінити ситуацію, за якої до підприємця по черзі приходили представники різних органів і здійснювали перевірку його економічної діяльності.

Нагадаємо, фінансову поліцію збиралися створити ще рік тому, за президента Віктора Януковича, але тоді від цієї ідеї відмовилися.

У неї планували включити підрозділи ГУ податкової міліції; Департаменту держслужби боротьби з економічною злочинністю МВС; ГУ боротьби з організованою злочинністю МВС; підрозділу контррозвідувального захисту економіки СБУ; Департаменту боротьби з контрабандою ДМСУ; Державної фінансової інспекції. Підпорядковуватися Служба фінансових розслідувань повинна була президенту.

До списку новин