загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Виставка кримських художників розвіює стереотипи про львів’ян

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У «Арт галереї мадам Пальмгрен» представлена виставка кримських художників, покликана розвіяти міфи про негативне ставлення львів’ян до російськомовних громадян. Також ця виставка має благодійну мету, бо зібрані з продажу робіт кошти будуть перераховані у фонд підтримки сімей загиблих на Майдані, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

У галереї представлені роботи десятьох найяскравіших представників кримської школи живопису кінця ХХ – початку ХХІ століття, серед яких як світові метри, так і молоді талановиті майстри. Зокрема, представлені роботи Федора Захарова, Гуго Шауфлера, Павла Мірошниченка, Артема Пучкова, Вероніки Шевчук, Сергія Матяша, Альберта Щиткова, Феодосія Северина, Павла Передерія та Софії Тимофєєвої. Також представлені роботи автора з Івано-Франківська Юрія Писаря та з Харкова Катерини Волошко, які малювали Крим. Про це розповіла директор «Арт галереї мадам Пальмгрен» Вікторія Рибак.

«У цій експозиції ми не бачимо рефлексій щодо тих подій, які зараз відбуваються. Ми бачимо співпрацю на творчому рівні різних регіонів, різних художників і просто людей, які залишаються людьми, незважаючи на жодні ситуації, що відбуваються в житті», – розповіла мистецтвознавець Марта Кравченко.

«Ті емоції, які є в цьому залі, найкраще руйнують стереотипи, що будують між нами стіну. Через культуру і мистецтво, через емоцію прийде розуміння, що ми єдині», – зазначила заступник керівника управління культури Львівської міськради Ірина Магдиш.

Виставка проходить з 14 до 31 березня. Галерея, на вул. Федорова, 8, працює щодня з 10:00 до 21:00 год. Кошти, зібрані від продажу робіт, будуть перераховані у фонд підтримки сімей загиблих на Майдані.

До списку новин