загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Правий сектор" погрожує підірвати газопровід, яким окупанти качають газ в Європу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ми пам’ятаємо, що Росія заробляє гроші, переганяючи нафту і газ на Захід через нашу трубу, — тому ми знищимо цю трубу, позбавивши ворога цього джерела фінансування. Про це йдеться у зверненні лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша до уряду України та до співвітчизників, передає УНН.

Д.Ярош наголосив, що якщо чобіт російського солдата топтатиме нашу землю, ми зробимо все, щоб окупант дорого заплатив за це.

"Ми пам’ятаємо, що Росія заробляє гроші, переганяючи нафту і газ на Захід через нашу трубу, — тому ми знищимо цю трубу, позбавивши ворога цього джерела фінансування. Нехай земля горить під ногами окупанта, нехай він захлинеться своєю кров’ю, ступивши на нашу територію. Ні кроку назад! Не дозволимо озвірілому тоталітарному режимові Москви розпалити Третю світову війну!", - резюмував лідер "Правого сектора".

До списку новин