загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чи існує ідеальне місце, куди можна сховати гроші?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У багатьох з нас виникає питання, чи в надійному місці будуть гроші та цінності, якщо їх зберігати вдома? Але навіть злодій дасть однозначну відповідь «У банку», бо його «досвід» заснований на психології звичайного обивателя.

Якщо Вам доводиться часто залишати свою оселю без нагляду через велику зайнятість на роботі чи відрядження, то не давайте приводу «уважним» злодіям прийти до Вас «у гості». Сьогодні існує безліч сучасних систем для захисту житла і збереження у спокої нервової системи їхніх господарів.

Якщо ж Ви відкладаєте в довгу шухляду рішення встановити подібний захист, то залишається міркувати так, як міркує злодій. Краще, що Ви можете зробити, замість того, щоби вигадувати неймовірні місця для схованок, - залишити гроші в звичному для грабіжника місці, щоб він швидко їх знайшов. Це збереже решту пристойної суми, яку Ви зібрали й заховали досконаліше, а також злодій не почне перевертати Ваш будинок догори дригом і не буде трощити майно. Якщо злодії зрозуміють, що знайшли всю Вашу готівку, то, у більшості випадків, не стануть більше шукати (пам'ятайте, вони ж повинні втекти скоріше!). Зрештою, якщо Ви гарненько заховаєте гроші, Ви виграєте моральну сутичку, не підпустивши і близько злодіїв до них, але можете понести набагато більший збиток, який нанесено Вашому майну.

Коли йдеться про цінності, варто приготувати конверт з написом «Банківський депозитний осередок» і всередину вкласти список цінностей, які будуть лежати неподалік. Злодій буде упевнений, що Ви забрали ці речі з банку, і він не стане шукати ще що-небудь, а просто забере ці цінності.

Жарти-жартами, та ми ще не відповіли на запитання, куди ж найкраще заховати гроші. Бувалі господарі радять ховати їх … у дитячій, в іграшках. У дітей немає грошей, а замість цього - удосталь іграшок, і більшість батьків не довіряють гроші дітям. Тому вони рідко там їх ховають. Крім того, якщо гроші десь заховані, то лежать в акуратному і надійному місці - дитяча рідко буває акуратною. До того ж, там стільки усякого добра, що злодій не захоче з усім цим возиться так довго, так як йому потрібно зробити все швидко і забратися геть.

Якщо у Вас є сейф, він повинен бути надійно встановлений, щоб його не можна було легко переносити. Не є секретними для злодіїв і такі хованки, котрі ми з Вами вважаємо ідеальними: під коробкою з брудною білизною, у коробці з пральним порошком, у використаних пакетах, якщо вони, звичайно, знаходяться в належному місці.

Якщо ж Ви ховаєте гроші біля будинку, переконайтеся, що ще хтось із самих близьких Вам людей знає це місце. раптом Ви ненавмисно забудете про нього, або з Вами трапиться щось нехороше, Ваші гроші та цінності зможуть знайти близькі люди, а не якісь грабіжники або сторонні. Також їх не зможуть випадково викинути разом із сміттям.

Посмішка дня

Пограбування в маєтку, поліцейський питає лорда:

- Ну, от взяв злодій у вас із сейфу гроші і коштовності, а дружину вашу він навіщо ж забрав?

- Швидше за все для того, щоб я його не шукав ...

Олена МИХАЙЛОВА

До списку новин