загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Києві продемонструють мистецтво каліграфії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Виставка представляє 23 каліграфічні сувої, виконані у традиційній манері сучасним майстром Ма Гоцзюнь.

Сувої містять цитати стародавніх мислителів: їхні думки про самовдосконалення, соціальну гармонію та керування державою актуальні й через тисячу, й через тисячу п'ятсот років.

Відкриття виставки - сьогодні, 20 березня, о 16:00. Спеціальний гість - Надзвичайний і Повноважний Посол КНР в Україні Чжан Сіюнь.

У рамках виставки щодня з 15:00 до 16:00 Чжай Цзицзюнь, молодий каліграф стилю "су-мо", проводитиме майстер-класи з китайської каліграфії.

Цитата з одного сувою:

Милосердний використовує блага для самовдосконалення. Немилосердний використовує себе для плекання благ. Не було ще такого, щоб верхи були прихильні до милосердя, а низи не відчували б відданості та не мали почуття справедливості. Не бувало ще такого, щоб у відданих справи залишалися незавершеними.

"Да  сює",  книга  тлумачень  до  "Бесід і суджень Конфуція", Китай, початок 5 ст. н.е.

Ма Ґоцзюнь народився у 1953 році у провінції Ганьсу. Нині він обіймає посаду голови Академії живопису провінції Ганьсу, також є головою Ганьсуйського інституту каліграфії, професором, визнаним на державному рівні діячем мистецтв, віце-головою Гансуйської спілки каліграфів та головою комісії з мистецтв.

Він – почесний голова журі Ганьсуйського департаменту мистецтв, член союзу каліграфів КНР, викладач каліграфії в Академії мистецтв університету Цинхуа, науковий керівник студентів-магістрантів Шеньчженьського університету, спеціаліст, що має підтримку з боку Державного Департаменту КНР. Очолює комісію з розгляду питань державного значення у загальнодержавному проекті Міністерства культури КНР з підтримки видатних діячів академії живопису.

До списку новин