загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Влаштують “Місію доброчинності”, а також роздаватимуть хліб на майдані

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Місячник Товариства Червоного Хреста під гаслом “Місія доброчинності” триватиме у Тернополі з 1 квітня до 1 травня.

Акцію організовують заради знедолених, інвалідів, самотніх, важкохворих, хворих на туберкульоз, СНІД, безпритульних, дітей-сиріт та біженців, повідомили у товаристві.

Приєднатися до “Місії доброчинності” може кожен. У Червоному Хресті закликають жертвувати гроші, продукти, одяг, взуття, ліки, засоби гігієни. Рахунок для пожертв: 26003000257277 у ПАТ “Укрсоцбанк”, МФО 300023, код 14034994. Телефони для довідок: 43-76-09, 51-05-23.

Довідково. У п’ятницю, 28 березня, благодійний фонд «Фонд Добрих Людей» проведе акцію на підтримку пенсіонерів я малозабезпечених, а саме – роздаватиме потребуючим хліб. Початок ініціативи – о 13 годині на Театральному майдані, повідомив активіст Павло Бойко.

До списку новин