загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кремль готує вторгнення по всьому фронту: від Чернігова до Донецька

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Про це повідомляє Дмитро Тимчук (група «Інформаційний спротив»).

«Російське угруповання військ на наших кордонах стало наростати за рахунок прибуття нових підрозділів і частин у Брянській області РФ.

Раніше ми бачили скупчення військ на території Ростовської області, на півночі їх було значно менше. Це означає, що Путін готує вторгнення одразу по всьому нашому «східному фронту» – від Чернігова до Донецька.

Що цікаво, 23 березня міжнародні спостерігачі здійснили інспекційний політ над прикордонними територіями РФ. На цей час Москва відвела війська від кордонів в Ростовській області, а в Брянській їх і так тоді було небагато. Тільки інспектори відлетіли – війська полізли до кордону, як таргани. Загалом, треба було бути повним лохом, щоб вірити Кремлю.

Єдине, що обнадіює – той факт, що Збройні сили України на сьогодні встигли перегрупуватися, наші прикордонники взяли під серйозний контроль кордон, спецслужби активно нейтралізують російську «п’яту колону» в наших східних областях. Все це загрожує серйозно зіпсувати плани Кремля».

До списку новин