загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Незвичайна ідея для пасхальних подарунків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Великдень - це свято, до якого ми готуємося по-особливому. Приготування до Великодня наповнені свіжістю і фарбами весни, відчуттям повноти життя і незвичайною новизною у всьому.

А з дітьми готуватися до Великодня ще дуже весело: разом фарбувати великодні яйця, малювати на них орнаменти, святково прикрашати будинок до Великодня та робити подарунки до Великодня для рідних.

Великоднє яйце з давніх часів вважається головним атрибутом свята. Дуже багато використовується технік та ідей для створення великодніх яєць. Наприклад, у якості прикраси яєць на Великдень можна використовувати звичайні нитки для в'язання.

Що знадобиться:

• курячі яйця;

• клей універсальний;

• ножиці;

• залишки ниток для в'язання різних кольорів.

Попередньо підготуйте яйця. Добре їх промийте під проточною водою. Зробіть маленькі отвори у верхній і нижній частинах яйця, видуйте рідину зсередини. Далі: промити і дати добре просохнути яйцям.

Коли яйця готові, нанесіть трохи клею на верхню частину яйця і, акуратно скупчуючи по спіралі, приклейте нитку для в'язання. Не старайтесь обклеїти відразу всі яйця ниткою, це буде складно. Набагато простіше обклеювати по частинах, даючи час клею обсохнути.

Далі, взявши все ті ж залишки ниток від в'язання, на одному з яєць можна зробити кружечки. Для цього нанесіть клей на яйце у вигляді кола, і все так само намотавши по спіралі нитку, сформуйте коло. Кінець нитки сховайте під самим колом.

Інші яйця можна прикрасити, приклеївши різні нитки по колу навколо яйця, при цьому чергуючи кольори.

Олена МИХАЙЛОВА

До списку новин