загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Про виплату пенсії у разі переїзду пенсіонера до іншого міста

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мій батько переїхав з м. Євпаторії Автономної Республіки Крим до м. Києва в березні цього року. Вже в м. Києві отримав пенсію за квітень, за березень пенсії він не отримав. Чи будуть йому доплачені ці кошти?

При зверненні пенсіонера до управління Пенсійного фонду України за новим місцем проживання надається заява про запит пенсійної справи із зазначенням в ній фактичного місця перебування (проживання).

Виплата пенсії за новим місцем проживання провадиться з першого числа місяця, що слідує за місяцем, в якому надходить звернення.

Після надходження пенсійної справи та атестату буде проведена доплата пенсії за період до місяця взяття на облік, якщо згідно з атестатом пенсію, на яку Ваш батько має право, не було виплачено за попереднім місцем проживання.

До списку новин