загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Жертвами «побутових крадіжок», як правило, стають найбільш вразливі категорії населення-пенсіонери

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вийшов на деякий час з хати, а гроші зникли, — часто чують працівники міліції від літніх людей. І тоді розпочинаються пошуки злодія, котрого спокусили або причинені двері  або покинута незамкненою оселя або ж двері в які легко можна проникнути через зривання замикаючого пристрою, який не несе великих труднощів для його пошкодження.

Жертвами «побутових» крадіжок, як правило, стають люди з найбільш вразливих категорій населення – пенсіонери, інваліди, громадяни похилого віку. В більшості, це сільські мешканці. Невеликого статку літні люди, що добирають на життя, крім мізерних пенсій, власним дрібним господарством чи городами. Дбайливо складають свої копійки, намагаються зібрати хоч якусь суму на ліки, дрова, весняну оранку, або ж на своє майбутнє поховання. І дуже часто ці гроші, або й просто речі домашнього вжитку, стають здобиччю злодіїв.

 

Так в Ізяславському районі з господарства мешканки похилого віку  зникли кошти в сумі 18 000 тис.гривень. Жінка напередодні пасхальних свят вирішила поїхати на ринок скупитися, а повернувшись додому зрозуміла, що її обікрали.  Заощадження бабуся збирала майже всю свою старість. Кошти, які приберігались господинею на власний похорон та на встановлення пам’ятника для свого померлого чоловіка виявились неабиякою наживою для злодіїв. Родичів в потерпілої немає тому старенька розраховувала на власні зусилля.

 

Злочинцям обов’язкового  доведеться відповідати за всією суворістю закону.

 

Наразі відносно злодіїв порушено кримінальне провадження за ст. 185 КК України (крадіжка). А міліція вкотре нагадує: залишаючи своє подвір’я чи виходячи з дому навіть на кілька хвилин, замикайте надійно двері та вживайте інші заходи охорони свого майна.

 

Інспектор по РН і ГФ Ізяславського РВ УМВС України

в Хмельницькій області лейтенант міліції      Х.С. Чепуліс

До списку новин