загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Любов і подяка всім і всьому – змінюють світ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Надрукуйте, будь ласка, пораду, як захиститися від стану відчаю, спричиненого останніми подіями в Україні, яким чином я чи будь-хто з пересічних людей можемо змінити ситуацію в країні на мирну, спокійну й сприяти знищенню агресії?

З повагою Ганна Йосипівна. Київська обл.

Лист коментує психокоректор Людмила КАРЕЛІНА.

Ми всі взаємопов’язані в цьому житті, в цьому світі, і в Україні зокрема. Наприклад, як «заражаємо» один одного сміхом, позіханнями, так заражаємо й сумними думками, стражданнями. Кожен має усвідомити свою відповідальність за психологічний стан, свої думки, за те, що вносить у простір. Якщо людина у поганому психоемоційному стані, у зневірі, негатив автоматично переходить на весь простір, на наступне покоління, на нащадків. Нині ще більше негативу, ніж будь-коли, він наростає в геометричній прогресії, бо народ переживає стрес, тривогу за майбутнє, за цілісність країни тощо. Що більше ми страждаємо, то ситуація погіршується.

Тож ми просто зобов’язані впливати позитивно, а не негативно. Наприклад, говорити собі: «Бачу навкруг радісні обличчя, радісний (радісна) сам (а), тобто моя радість внутрішня передається оточенню», й вибудовувати в уяві всі ці радісні щасливі образи. Хтось може уявити себе хмаркою, яка посилає радість і впевненість усій країні. Кожен має зібрати найкращі думки й почуття, радість і любов до життя й передавати, як електромагнітні хвилі, своєму оточенню й навіть далі, тому російському народу, на який багато нині нарікань через агресію Путіна.

Усе працює на принципі взаємосприйняття, взаємодопомоги, взаєморозуміння смислу буття. Кожна людина – як клітина великого, єдиного світового мозку, і коли ця клітиночка неправильно мислить, порушується діяльність усього мозку.

Повноцінна радість буття й любов до життя, яку маємо нести в простір, можливі лише через любов до своїх батьків, подяку за те, що вони подарували нам життя (навіть якщо батьки непутні), вдячність до своїх пращурів, тоді енергія цілого роду підтримуватиме кожного з нас, наших дітей, онуків, усю країну. Це руйнує та знімає всі депресивні стани, на початковій стадії нейтралізує погані наслідки.

У кожного роду за тривалий час накопичувалося багато образ, лиха… Коли ми дякуємо роду за весь досвід (і не повторюємо помилок!), як негативний, так і позитивний, дякуємо даній ситуації в сім’ї, в країні, – ми нейтралізуємо негатив, і тоді сам негативний досвід розчиняється.

Дякуючи всім людям, і близьким, і далеким, знайомим і незнайомим, усьому, що відбувається навколо, всім-всім, ми подовжуємо життя собі й іншим, ми створюємо благополучну ситуацію, формуємо сприятливі події, умови.

Гармонія душі, думок – творить гармонію світу. Як від камінчика, кинутого у воду, розходяться далеко кола, так гармонійний стан поширюється в просторі. Дуже важливо щоденно налаштовуватися на любов, справедливість, співчуття, вдячність тощо, творячи справедливий і щасливий світ. 

До списку новин