загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Росія благає українців відпочивати в Криму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ростуризм просить українських туристів їхати в окупований Крим, де українців заарештовує ФСБ або вони просто зникають, на відпочинок.

Про це в інтерв'ю корреспоненту ИТАР-ТАСС сьогодні повідомив тимчасовий виконувач обов'язків голови Ростуризму Олег Сафонов.

"У нас є завдання залучати не тільки російських, але і українських, і інших іноземних мандрівників у Крим. Історично жителі України дуже любили відпочивати на кримських курортах, крім того, багато з них володіють власністю на півострові", - підкреслив Сафонов.

За його словами, "Ростуризм буде всіляко підтримувати прагнення українців відпочивати в Криму".

"Ми були б щасливі бачити туристів з України в республіці", - сказав в.о. голови Ростуризму, підкресливши, що з боку РФ "ніяких перешкод для цих подорожей не існує".

Нагадаємо, ФСБ заарештувало в Криму чотирьох осіб, обвинувачених в організації теракту і приналежності до "Правого сектору". Серед заарештованих - відомий кінорежисер Олег Сенцов і антифашист Олександр Кольченко.

Інші проукраїнські активісти в Криму просто зникають.

Кілька днів тому так звані "казакі" розгромили українську церкву в селі Перевальне.

Як відомо, у зв'язку з окупацією Криму, міжнародним бойкотом Росії і відсутністю туристів з України туристичний сезон на півострові був зірваний.

До списку новин