загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Прокуратура відстояла права пенсіонера. Дії ПФ були визнані не правомірними

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Олеся Ткачик

За позовом прокуратури Львівський  апеляційний суд залишив  у силі рішення суду першої інстанції про призначення та виплату 61- річному мешканцю Тисменицького району пільгової пенсії. Неправомірні дії працівників Пенсійного фонду, які тривалий час безпідставно відмовляли чоловіку в призначенні та нарахуванні пільгової пенсії прокуратура м.Івано-Франківська оскаржила в судовому порядку. Відповідний позов прокуратура заявляла до Тисменицького районного суду, який зобов’язав посадовців Пенсійного Фонду призначити та виплатити пенсіонеру пільгову пенсію з моменту першочергового звернення чоловіка в органи пенсійного фонду.

Однак, Пенсійний фонд оскаржив рішення до Львівського апеляційного суду. За результатом апеляційного розгляду суд погодився з позицією прокуратури  та залишив рішення Тисменицького районного суду без змін. На даний час рішення набрало законної сили.

До списку новин