загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Остап Семерак: Уряд затвердив порядок виплати пенсій кримчанам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет Міністрів України затвердив порядок виплати пенсій та надання соціальних послуг громадянам України, які проживають на тимчасово окупованій території АРК Крим та м. Севастополь і бажають отримувати пенсію відповідно до законодавства України.

Про це 2 липня на брифінгу в Будинку Уряду сказав Міністр Кабінету Міністрів України Остап Семерак за підсумками засідання Кабінету Міністрів.

Як відзначив Остап Семерак, відповідно до прийнятої Постанови «Про затвердження Порядку виплати пенсії та надання соціальних послуг громадянам України, які проживають на території АРК Крим та м. Севастополя» затверджено процедуру розрахунку з громадянами України щодо їхніх пенсійних і соціальних виплат через поштові перекази української пошти. Міністр відзначив, що ця процедура унеможливлює отримання двох пенсій одночасноросійської та української.

«Уряд України, як і обіцяв, продовжує докладати всіх зусиль для забезпечення прав українських громадян на тимчасово окупованій території», – зазначив урядовець.

Як повідомив Міністр, Уряд також упорядкував процедуру реєстрації майнових прав на нерухоме майно, розташоване на тимчасово окупованій території АРК Крим та м. Севастополь, прийнявши Постанову щодо «Питання державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, яке розташоване на тимчасово окупованій території». Виконання реєстрації прав та вчинення всіх інших дій щодо нерухомого майна, яке розташоване на тимчасово окупованій території, покладено на органи державної реєстрації прав Херсонської та Запорізької областей.

До списку новин