загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Другий концерт циклу «Жан-Філіп Рамо: Клавірна творчість» відомого українського піаніста Євгена Громова

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У четвер 10 липня 2014 року о 17.00 у залі Центрального державного архіву-музею літератури і мистецтва України в рамках літературно-музичного проекту «Мистецькі зустрічі в архіві-музеї» відбудеться другий концерт циклу «Жан-Філіп Рамо: Клавірна творчість» відомого українського піаніста, лауреата премії ім. Л. М. Ревуцького Євгена Громова.

Цикл із трьох сольних програм (05.06, 10.07, 07.08) спеціально підготовано з нагоди вшанування 250-х роковин смерті геніального французького митця та вченого Жана-Філіпа Рамо (25 вересня 1683 р. – 12 вересня 1764 р.).

Протягом літа Євген Громов виконає всі твори для клавесина соло Ж.-Ф. Рамо.

У програмі другого концерту – Сюїта №3 з Другого та Сюїта №5 з Третього зошитів клавесинних п’єс Ж.-Ф. Рамо.

Під час зустрічі буде вперше експоновано документи з фондів ЦДАМЛМ України, які представляють зв'язок української та французької культур.

Організатори – Державна архівна служба України, Центральний державний архів-музей літератури і мистецтва України, Посольство Франції в Україні, Французький інститут у Києві.

Адреса ЦДАМЛМ України:вул. Володимирська, 22-А, територія Національного заповідника «Софія Київська» (центральний вхід).

Вхід вільний.

До списку новин