загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Події в Україні за 23 липня 2014р.

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У дайджесті подій – коротко про головні новини цього дня:

чим жила Україна сьогодні.

В Україні прогриміла серія вибухів – ЗМІ

В Україні прогриміла серія вибухів. Про це повідомляє «Формат». Згідно з їх даними, 22 липня близько 22.30 в районі міськлікарні № 5 в Запоріжжі стався вибух. Також вибух був поруч з площею Повстання в Харкові. «У м. Чугуїв Харківської обл. до місцевого військкомату кинули гранату РГД-5 », - повідомляють ЗМІ.

Дані про потерпілих поки не надходили. За даними ЗМІ, офіційні коментарі міліції та СБУ мають бути вранці.

Як повідомляв «Обозреватель», вранці 21 липня в Одесі пролунав вибух у парадному житлового будинку на вулиці Варненській.

Бойовики в зоні АТО відступають і перегруповуються – Тимчук

Бойовики в зоні антитеристичної операції відступають під натиском українських силовиків. Сепаратисти проводять перегрупування, щоб організувати оборону в кількох опорних пунктах, серед яких Луганськ, Донецьк, Горлівка та Авдіївка. Про це повідомляє Дмитро Тимчук.

Бойовики, які втекли з Попасної і Рубіжного, зараз концентруються в Алчевську. Інші їхні групи, які перебували раніше у Слов’янську та Краматорську, нині гуртуються в Торезі та Сніжному. Також концентрація бойовиків спостерігається в Перевальську, Дмитрівці та Іловайську.

Позиції українських силовиків минулої ночі були атаковані в районі Авдіївки, поблизу Донецького аеропорту, а також прикордонних пунктів «Успінка», «Маринівка» та «Дякове». З території Росії прикордонні райони України двічі були обстріляні з ракетних систем залпового вогню «Град».

Студенти та аспіранти звільняються від мобілізації

Президент України Петро Порошенко підписав закон, яким визначено, що студенти та аспіранти денної форми навчання не підлягають призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період. Згідно із цим законом, за студентами, курсантами, слухачами, стажистами, клінічними ординаторами, аспірантами, докторантами та педагогічними, науково-педагогічними працівниками в період проходження ними військової служби за призовом з мобілізації, на особливий період зберігаються місця навчання (у тому числі, за рахунок коштів державного бюджету для осіб, які навчалися за рахунок цих коштів) у навчальних закладах .

Також за громадянами, які перервали навчання та роботу у зв’язку із призовом, збережуться місця, посади, оплата, відстрочка екзаменів…

Червоний Хрест визнав конфлікт в Україні війною – Reuters

Червоний Хрест визнав, що Україна знаходиться у стані війни. Як кажуть західні дипломати, це відкриває двері для обвинувачень у військових злочинах, у тому числі за катастрофіу із Боїнгом-777.

Доповідь Червоного хреста є секретною, повідомляє Reuters.

"Очевидно, що це міжнародний конфлікт, і тому це, швидше за все військовий злочин", - сказав дипломат однією із західних держав у Женеві.

Міжнародний Комітет Червоного Хреста (МКЧХ) є хранителем Женевських конвенцій, що встановлюють низку правила ведення війни.

Визначення "війна" - або міжнародна, або громадянської - міняє гру на законних підставах, тому що з'являються дві воюючі сторони. Вони є відповідальними за військові злочини.

Батальйон "Айдар" схопив помічника міністра оборони Південної Осетії

Єналдієв стверджує, що приїхав на Донбас просто "подивитись".

Бійці батальйону "Айдар" упіймали одного з помічників міністра оборони Південної Осетії Тамерлана Єналдієва. Він стверджує, що в бойових діях участі не брав.

"Приїхав сюди, бо були звернення типу "ріжуть, вбивають", з патріотичних почуттів люди приїхали – подивитись. Ми з другом у бойових діях участі не брали, його люди не воювали. Я ніде не воював", - заявив Єналдієв.

Однак, цього чоловіка затримали зі зброєю та документами, які свідчать про закупки дорогих медикаментів для сепаратистів.

Нагадаємо, протягом минулої доби в ході АТО українські військові взяли в полон 35 російських найманців, серед яких велика частка "кадирівців".

“Бук” терористів утікає з місця злочину: в інтернеті з’явився ще один відеодоказ

Очевидці розмістили на YouTube відео, на якому видно, як 17 липня вивозять ЗРК “Бук” з району, де сталася катастрофа з малайзійським Boeing 777.

Відеозапис розмістив користувач під ніком Action Tube (WAR: UKRAINE-RUSSIA).

“17.07.2014. ЗРК БУК вивозять з району, де був збитий Боїнг MH 17”, — написав автор відео.

ВІДЕО за посиланням:

//24tv.ua/home/showSingleNews.do?buk_teroristiv_utikaye_z_mistsya_zlochinu_v_interneti_zyavivsya_shhe_odin_videodokaz&objectId=467215

Бойовики збили два літаки

На Донбасі бойовики збили два воєнних літаки.

Про це Українській правді повідомив прес-офіцер  Олексій Дмитрашковський.

"Дійсно, збиті два українські літаки в районі населеного пункту Саур-Могила. Обставини, чим вони були збиті та про долю льотчиків, поки невідомі. Працює спецзагін на місці падіння літаків, - сказав він. - Більш детальна інформація буде згодом".

До списку новин