загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Події в Україні за 24 липня 2014р.

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У дайджесті подій – коротко про головні новини цього дня:

чим жила Україна сьогодні.

Кабмін може піти у відставку вже 24 липня

У четвер, 24 липня, очікується відставка Кабінету міністрів України. Як стало відомо, очевидні два сценарії: одна-дві фракції виходять зі складу коаліції чи прем'єр-міністр Арсеній Яценюк подає у відставку.

Напередодні стало відомо, що близько 40 депутатів написали заяви про вихід з парламентської коаліції.

Згідно ст.90 Конституції України, Президент України має право достроково припинити повноваження Верховної Ради, якщо:

1) протягом одного місяця у Верховній Раді України не сформовано коаліцію депутатських фракцій відповідно до статті 83 чинної Конституції;

2) протягом шістдесяти днів після відставки Кабінету Міністрів України не сформовано персональний склад Кабінету Міністрів України;

3) протягом тридцяти днів однієї чергової сесії пленарні засідання не можуть розпочатися.

У зоні АТО зберігається напружена ситуація

Терористи після їх відтиснення намагаються контратакувати. Позиції українських силовиків продовжують обстрілювати як терористи, так і російські військовослужбовці з території РФ.

Сили АТО закріпилися у визволених ними районах. Проводяться заходи щодо перегрупування військ, зміцненню своїх позицій і інженерному обладнанню місцевості. Активна фаза АТО триває - йдеться у повідомленні.

У Карлівці, Нетайловому, Первомайському піднято український прапор

Сили АТО звільнили від проросійських терористів населені пункти Карлівка, Нетайлове, Первомайське – тепер над їх адміністраціями піднято український прапор. Українські війська оточують Донецьк, ведуться бої у Лисичанську. Над їх місцевими адміністраціями піднято український прапор як символ повернення миру

Також у Міноборони повідомляють, що українські війська продовжують з усіх боків оточувати Донецьк і зараз ведуться бої у Лисичанську.

І в той же час, як зазначають в Міноборони, проросійські терористи продовжують спрямовувати свої системи залпового вогню на мирні квартали, намагаючись дискредитувати сили АТО.

Нагадаємо: на сході України триває антитерористична операція, направлена проти проросійських терористів, яких озброює Росія.

Військовий з Рівного перерахував національності полонених бойовиків

Із 18 бойовиків, які після одного з останніх боїв потрапили в полон і опинилися в розпорядженні оперативного командування «Північ», основну масу становили громадяни Росії – за національністю росіяни, чеченці та один осетин.

Крім того, серед затриманих – азербайджанці та громадянин Сербії, і лише кілька сепаратистів – жителі Луганщини, сказав він.

За словами речника військових, захоплені бойовики вважали, що армійці їх знищать, і були здивовані з повідомлення, що їх після допиту та розслідування доправлять до суду.

Пілотів збитих терористами Су-25 врятували місцеві бізнесмени

Ініціативна група місцевих бізнесменів з міста Сніжне, отримавши перші повідомлення про збиті літаки від очевидців, оперативно організували групи пошуку пілотів. На 7 машинах висунулися на їх пошуки.

Бізнесмени евакуювали пілотів збитих Су-25. Наразі вони перебувають у безпечному місці.

Як повідомлялося раніше, в РНБО заявили, що імовірно з боку Росії був відкритий вогонь по штурмовикам Су-25.

Прокуратура зацікавилась листом секретаря Лисичанської міської ради до Путіна

Прокуратура Сватівського району Луганської області здійснює кримінальне провадження, відкрите стосовно секретаря Лисичанської міської ради.

Секретар Лисичанської міської ради звернулась до Президента Російської Федерації Путіна та Федерального канцлера Німеччини Меркель про допомогу у формуванні майбутнього устрою Донбасу та захисту від дій української армії.

У МВС хочуть покарати ЗМІ Росії, які спотворюють події в Україні

У зв'язку з перекручуванням російськими журналістами картини того, що відбувається в зоні АТО, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков написав листа президенту Петру Порошенку та в МЗС з пропозицією звернутися до ЄС з проханням про заборону на в'їзд до ЄС, США та інші країни ряду власників і керівників ЗМІ РФ.

У перерахований список потрапили керівники Першого каналу, Росія-1, Росія-2, Росія 24, Euronews, Моя планета та інші, а також ТВЦ, ТНТ, Звезда, Рен-ТВ , Russia today, Life news і ряд інших.

"Це все ті люди, які, перебуваючи на своїх постах заробляють гроші, отримують кошти, постійно поширюючи брехню про події в Україні", - сказав Геращенко.

Він також зазначив, що якщо сьогодні ЄС та інші країни не готові застосувати економічні та військові санкції, то вони можуть заборонити в'їзд ряду керівників російських каналів, підтримавши таким чином Україну.

Владислав Селезньов повідомив, що «російські ЗМІ вдаються до спотворення фактів, використання відеоматеріалів багаторічної давності, які не мають ніякого відношення до проведеної антитерористичної операції. Все це робиться для маніпулювання громадською думкою у власних інтересах. При цьому авторів фальшивок абсолютно не турбують переживання мирних людей, які страждають від подібної пропаганди».

До списку новин