загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Рівненщині грабують пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За добу до міліції надійшло 28 повідомлень про скоєння крадіжок. За 27 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє СГ УМВС України у Рівненській області.

Про деякі з них:

- До правоохоронців звернувся 49-річний Валерій та повідомив, що з будинку його покійної матері у селищі Клевань Рівненського району невідома особа викрала побутову техніку та гроші. Міліціонери встановили, що крадіжку побутової техніки, будівельних інструментів, грошових коштів в розмірі 2 800 доларів США та 2 000 гривень скоїв племінник бабусі 27-річний місцевий мешканець Дмитро.

- Міліціонери встановили, що крадіжку грошей у 78-річної Фекли, жительки міста Сарни скоїв місцевий мешканець 28-річний Анатолій. Зловмисник шляхом вільного доступу заволодів грошовими коштами пенсіонерки в розмірі 1 450 гривень. Ведеться досудове розслідування.

- Міліціонери встановили, що крадіжку декоративних кованих виробів з приміщення складу приватного підприємства Радивилівського району скоїв 24-річний місцевий мешканець Іван. Зловмисник проник у приміщення через вікно. Збиток встановлюється.

До списку новин