загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

1-го серпня у Львові пройде благодійний мистецький аукціон

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У рамках благодійного проекту "Митці воїнам" у нашому місті відкриється виставка, на якій своїй роботи представлять 70 українських художників.

Твори мистецтва продадуть на благодійному аукціоні, а зібрані кошти передадуть на потреби української армії. Так, заплановано придбати військове спорядження і створити громадський склад матеріального забезпечення українських військових. Це допоможе більш оперативно реагувати на нагальні потреби наших бійців.

У творчому об’єднанні "Кактус" розповіли, що лоти будуть реалізовуватися на торгах 1-го серпня о 17:00.

"У зв’язку із великою кількістю творів (наразі близько 80), які поступили і продовжують поступати їх фізично неможливо усіх пропустити через традиційний аукціон. Тому частина робіт буде реалізовуватись у форматі виставки продажу із можливістю підвищення ставки (тихий аукціон)",

- повідомили організатори.

Свої роботи на благодійному аукціоні представлять такі художники, як Сергій Міхновський, Сергій Савченко, Орест Скоп, Андрій Гуменюк, Володимир Богуславський, Олег Денисенко, Микола Андрущенко, Остап Лозинський, Олександр Антонюк, Тарас Дідула, Петро Старух, Богдан Салюк, Юрій Ямащ, Ярослав Данилів та інші.

Додамо, що в рамках першого етапу благодійного аукціону у Трускавці митцям вдалося зібрати 29 тисяч 920 гривень. Гроші передали МГО "Молодіжний Прорив" на придбання військового спорядження.

//www.youtube.com/watch?v=BsW-H5Mg6p4

До списку новин