загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Події в Україні за 29 липня 2014р.

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У дайджесті подій – коротко про головні новини цього дня:

чим жила Україна сьогодні.

Експерти з Нідерландів та Австралії у вівторок втретє спробують потрапити до місця катастрофи "Боїнга"

Експерти з Нідерландів та Австралії у понеділок знову не змогли потрапити до місця аварії малайзійського "Боїнга-777" в Донецькій області, повідомив голова міжнародної місії Пітер Яп Альберсберг.

"На жаль, не було доступу до місця катастрофи через стрілянину біля Шахтарська. Після консультацій з ОБСЄ команда вирішила повернутися в Донецьк. Експерти і я дуже розчаровані, що ми не змогли потрапити на місце катастрофи знову",- розповів він на брифінгу в понеділок у Києві.

США звинуватили Росію у незаконних випробуваннях зброї

Сполучені Штати заявили, що Росія порушила договір про контроль за озброєнням, провівши заборонене випробування крилатої ракети.

Про це у понеділок президент США Барак Обама написав у листі своєму російському колезі Володимиру Путіну.

У 1987 році США та СРСР уклали договір, яким була введена заборона на використання наземних балістичних або крилатих ракет радіусом польоту від 300 до 3400 миль. Вважається, що це допомогло закінчити холодну війну і стало переломним моментом у військових стосунках між США та Росією.

За даними газети, Росія вперше розпочала випробовування літаючих ракет ще в 2008 році. В 2013 році американські чиновники вперше підняли це питання перед російськими колегами, але не озвучували публічно.

Провідні ЗМІ вимагають від ЄС зупинити "умиротворення Путіна"

З відповідним закликом виступив головний редактор польської Gazeta Wyborcza Адам Міхнік, лист якого передрукували 12 провідних європейських видань. "Теперішня війна з Україною, розпочата з анексії Криму і продовжена на сході країни, є так само ганебною, трагічною і небезпечною… Політика умиротворення – це шлях в нікуди", - переконує Міхнік.

"Досвід вчить, що вести діалог з Путіним без єдності та твердості – це марна трата часу. Він не рахується зі слабкими і безвольними, а саме так зараз поводяться країни ЄС ,які кидають слова на вітер і намагаються провести Кремлю спільну червону лінію. Путін і далі постачає зброю і найманців, концентрує свої війська вздовж кордону, але українці мають право вибору європейського шляху демократичних стандартів… Можливо, зараз на Сході України вирішується майбутнє Євросоюзу", - додав він.

Міхнік і його колеги-редактори провідних видань, закликають ЄС до солідарної відповіді Росії із "застосуванням усіх напрямків тиску:  зупинка постачань будь-якої зброї Росії, економічні та політичні санкції".

Російський солдат виклав фото "Градів" біля українського кордону

 

Російський солдат виклав у соцмережі фотографії установок "Град" поблизу українського кордону.

Михайло Чугунов відвідував свою сторінку 29 липня, а останній запис зроблено 14 липня: "В місті Міллерово...Ростовська обл".

За минулу добу загинули 10 військових, поранено - 55

10 військових загинули, 55 поранено протягом минулої доби в ході АТО.

Про це повідомив речник Інформцентру РНБО Андрій Лисенко.

Він також підтвердив інформацію про численні втрати серед бійців батальйону "Айдар".

На запитання щодо втрат серед мирних жителів Лисенко зазначив, що неможливо їх порахувати, оскільки люди гинуть на територіях, підконтрольних терористам.

Як повідомлялося, за минулу добу в результаті артилерійського обстрілу центральної частини міста загинули 17 горлівчан.

Крім того, за минулу добу в Луганську в результаті бойових дій загинули 5 пенсіонерів з будинку престарілих. Отримали поранення 8 мирних луганчан.

Бойовики розстріляли мікроавтобус із дітьми: один загинув, 10 поранені

 

Бойовики розстріляли мікроавтобус із дітьми, яких евакуювали з дитячих будинків. Одна дитина загинула, десять одержали поранення.

Трагедія сталася в понеділок на ділянці траси Донецьк-Волноваха.

До списку новин