загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Події в Україні за 31 липня 2014р.

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У дайджесті подій – коротко про головні новини цього дня:

чим жила Україна сьогодні.

Меркель і Путін ведуть секретні переговори щодо України

Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Росії Володимир Путін працюють над секретним планом врегулювання збройного конфлікту в Україні.

Про це у середу повідомив «Індіпендент».

Незалежне джерело повідомило, що мирний план, котрий наразі обговорюють Ангела Меркель і Володимир Путін, має дві мети: стабілізувати кордон України і забезпечити сильний економічний імпульс, зокрема нову енергетичну угоду, що забезпечить безпеку поставок газу.

В той же час, для того, щоб дану угоду можна було укласти, міжнародне співтовариство муситиме визнати приєднання Криму до Росії, крок, на який деякі члени Організації Об'єднаних Націй не наважаться.

Джерела, близькі до секретних переговорів, стверджують, що перша частина плану стабілізації вимагає від Росії відкликати свою фінансову та військову підтримку різних просепаратистських груп, що діють на сході України.

У той же час Порошенко муситиме погодитися не подавати заяку на вступ у НАТО. У свою чергу, президент Путін не буде прагнути заблокувати або перешкодити новим торгівельним відносинам України з Європейським Союзом.

По-друге, Україні буде запропонований новий довгостроковий договір з російським "Газпромом" щодо майбутніх поставок газу і ціноутворення.

Інсайдери, які є учасниками обговорень, заявляють, що "німецький план мирного врегулювання і раніше обговорювався, однак переговори зайшли в глухий кут через катастрофу MH17. Очікується, що перемовини відновляться зразу ж після завершення розслідування даної справи". 

У Луганську під обстрілами загинули 3 мирних жителів, 8 - поранено

У середу, 30 липня, в Луганську в результаті постійних обстрілів міста загинули 3 мирних жителів, у тому числі п'ятнадцятирічний підліток, отримали поранення 7 мирних луганчан.

Про це повідомили в Луганській міській раді.

За минулу добу "швидкою допомогою" здійснено 84 виїзди.

Терористи не дотримуються "дня тиші" – прес-центр АТО

Терористи не дотримуються "дня тиші", оголошеного 31 липня на Донбасі на місці падіння малайзійського пасажирського літака на вимогу генсека ООН Пан Гі Муна.

Про це заявляє у четвер вранці прес-центр АТО.

"31 липня війська, що беруть участь в активній фазі АТО не ведуть бойових дій, окрім захисту власних позицій від нападу", - наголошує прес-центр АТО.

"Проте наймані російськими терористами бойовики не дотримуються жодних міжнародних домовленостей та вимог. Зокрема о 9 годині ранку окупанти обстріляли з двох установок БМ 21 "Град" населений пункт Переможне Лутугінського району", - заявляють там.

"Цим вони черговий раз демонструють свою бандитське ставлення до України та до всієї світової спільноти", - наголошують силовики.

З Луганська організовано "зелений коридор" для мирних жителів

Для мирних жителів Луганська організовано "зелений коридор"

"Вогонь на відстань 200 метрів праворуч та ліворуч від зазначеного коридору припинити з 10:00 до 16:00 щодня", - інформує прес-центр АТО.

Розпізнавальним знаком для цивільного населення пропонується мати біле полотнище для груп людей та широка біла пов’язка – для кожного громадянина або ведучого колони та замикаючого, зазначають силовики.

"З собою жителям населених пунктів дозволити вивіз особистих речей. Вивіз вогнепальної та холодної зброї заборонити", - наголошують вони.

До списку новин