загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Варення з груш: заготовки на зиму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Літо - сезон, коли достаток фруктів дозволяє зробити заготовки на зиму. Рецептами персикового і вишневого варення ми вже з тобою ділилися, тепер прийшла черга готувати варення з груш.

Як і у випадку з персиками, варення з груш повинно містити цілі скибочки фрукта, тому тобі знадобиться 1 кг цукру, 1 кг груш, 0,75 склянки кип'яченої води, 1 лимон або столова ложка лимонної кислоти.

Помий груші під проточною водою, очисти їх від хвостиків і серединки, розріж на невеликі скибочки.

У глибоку каструльку налий кип'ячену воду, висип цукор. Сироп потрібно варити до повного розчинення цукру. Під час варіння сиропу весь час знімай піну.

У готовий сироп додай нарізані скибочками груші і вари їх на невеликому вогні доти, поки вони не стануть прозорими. У майже готове варення додай столову ложку лимонної кислоти або видави 1 лимон.

Простерилізуй банки і накладай туди варення, закрути кришкою.

Для пікантності смаку до варення з груш можна додати трохи кориці або гвоздику. А якщо ти хочеш не надто солодке варення, зменши кількість цукру для приготування з 1 кг до 700 г. Проте варто відзначити, чим більше цукру в варенні, тим краще і довше воно зберігається.

До списку новин