загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чи враховують до стажу держслужби період відпустки без збереження зарплати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсійний фонд України на сайті розмістив відповідь на запитання:

«Я займаю посаду державного службовця. У зв’язку з набранням чинності Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» мені надано відпустку без збереження заробітної плати на два місяці. У травні 2015 року я досягну пенсійного віку та хочу вийти на пенсію відповідно до Закону України «Про державну службу». Чи буде зарахований час перебування у відпустці без збереження заробітної плати до стажу моєї державної служби при призначенні пенсії?»

ПФУ констатує: стаж державної служби для призначення пенсії за нормами Закону України «Про державну службу» обчислюється відповідно до Порядку обчислення стажу державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.05.1994 р. № 283 (далі — Порядок).

Згідно із п. 4 Порядку, документом для визначення стажу державної служби є трудова книжка та інші документи, які відповідно до чинного законодавства підтверджують стаж роботи.

Отже, час перебування у відпустці без збереження заробітної плати буде зараховано до вашого стажу державної служби за записами трудової книжки.

До списку новин