загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кілька способів як прикрасити подушку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Напевно в кожному будинку є диванні подушки. Якщо їхній зовнішній вигляд вам порядком набрид, то цілком реально своїми руками додати їм новий вид

Отже, сьогодні ми декоруємо подушки

Спосіб перший. Трояндочки  

Беремо шматочки тканини кольору, що сподобався вам. Методом скручування зшиваємо з них невеликі й симпатичні трояндочки. Виготовлені трояндочки пришиваємо до наволочки. Вибирайте для трояндочок той колір тканини, що найбільше гармонійно буде смотреться на наволочці. До речі, поблизу трояндочок або на них самих можна пришити гарні ґудзики, але про це нижче. 

Спосіб другий. Ґудзиками

Як прикрасити подушку ґудзиками? Легко й просто! З ґудзиків пришитих до наволочки можна скласти цікавий малюнок, а можна цілком обшити наволочку ґудзиками. Як би те не було, принцип роботи й у тім і в іншому випадку буде однаковий. Беремо картон і розкладаємо ґудзика в потрібному порядку (або викладаємо з них малюнок). Наволочка, на яку будуть пришиватися ґудзика, повинна бути виготовлена із щільного матеріалу. Беремо ґудзика й пришиваємо до наволочки. Пришивати можна й вручну, і з використанням швейної машинки. До речі, прикрашати подушки можна й бісером. 

Спосіб третій. Тканина 

 Крім іншого, наволочку можна прикрасити тканиною. Беремо тканину й вирізуємо з її будь-який малюнок, наприклад, у вигляді метелика. За допомогою текстильного клею приклеюємо малюнок до наволочки. Потім гладимо праскою. Дрібні деталі, наприклад, вусики в метелика бажано вишивати ниткою. Це додасть всьому малюнку реалістичності. А напоследок необхідно відзначити, що всі три способи можна сполучати!

До списку новин