загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Москаль на БТРі привіз у село на Луганщині 30 мільйонів, щоб виплатити пенсії, - фото

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Деякі з них не отримували пенсій вже майже півроку

Працівники "Укрпошти" у супроводі бронетранспортерів та губернатора Луганщини Геннадія Москаля доставили близько 30 млн грн жителям прифронтових сіл, щоб виплатити їм пенсії.

Про це повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

7 жовтня депутати Верховної Ради проголосували за те, що змінити межі деяких районів Луганської області, щоб жителі сіл одного району змогли отримувати пенсії та соціальні виплати з районних центрів іншого, що не підконтрольний терористам.

"Вчора, 18 жовтня, голова Луганської ОДА Геннадій Москаль особисто відвіз бригаду "Укрпошти" в селище Чорнухине Попаснянського району для погашення заборгованості з пенсій", - йдеться у повідомленні прес-служби.

У цьому селищі проживає приблизно 6 тис мешканців і воно розташоване практично на кордоні з територіями, які тимчасово контролюють терористи. Через пошкодження лінії електропередач внаслідок обстрілів у селі вже більше місяця немає світла.

Деякі пенсіонери Чорнухіного не отримували пенсій вже  3-5 місяців. Щоб отримати пенсії, біля будинку культури зібрався величезний натовп.

Гроші доставила в село бригада "Укрпошти" в супроводі губернатора, двох БТРів та кількох десятків автоматників.

В селищі мешкає чимало гірників, котрим нараховуються шахтарські пенсії.

"Якщо врахувати, що погашалася тримісячна заборгованість, деякі пенсіонери отримували на руки досить значні суми - 15 тис грн і більше", - повідомляють у ЛОДА.

Паралельно заборгованість почали погашати перед мешканцями й інших населених пунктів Луганської області, яких раніше обслуговували держказначейства, що залишилися на тимчасово окупованій території.

До списку новин