загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Тернопільщині є унікальне місто, аналоги якому існують лише в США та Франції

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Колись Заліщики були курортом міжнародного значення.

Містечко Заліщики на Тернопільщині є унікальним селищем-півостровом. Воно лежить у глибокому яру Дністра. Крім Заліщиків подібних місць лише два в світі: підкова Мармурового каньйону в США та Мозель у Франції.

Це єдине місце в Західних областях України з м'яким кліматом, тому колись тут був європейський курорт. У Заліщиках колись була набережна та пляж міжнародного рівня, але у 1961 році повінь знищила пляжі. Після цього курорт більше не відновлювали.

Через свій особливий клімат тут усе дозріває на два тижня раніше. Тому майже в кожному городі вирощують помідори та перець.

Заслуговує на окрему увагу Заліщанський санаторій для дітей. У оздоровчому закладі тримають коней, адже іпотерапія дуже корисна для дітей, також у санаторії є соляна кімната. А проживання у дитячому закладі з п'ятиразовим харчуванням коштує всього 100 грн на добу.

До списку новин