загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Міграційна служба: Біометричний паспорт коштуватиме 15 євро

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Біометричний паспорт, який можна буде отримати із 1 січня, буде коштувати близько 15 євро. Про це розповів керівник прес-служби Державної міграційної служби України Сергій Гунько.

Виготовлятимуть біометричний паспорт протягом 20 днів.

За його словами, з 1 січня у кожній області будуть готові підрозділи, які розпочнуть роботу і найближчим часом Міграційна служба суттєво розширить їхню кількість.

«Людина приходить, пише заяву, фотографується, прикладає пальці рук до певного сканеру і все. 20 робочих днів за стандартною процедурою йде на виготовлення біометричного паспорту. За попередньою інформацією виробника, ціна буде близько 15 євро у гривневому еквіваленті. Ще є прискорена процедура — за 7 робочих днів із подвійною оплатою держмита», — каже Гунько.

Отримання такого паспорту не обов’язкове. Якщо громадянин не бажає його отримувати, він може і далі користуватися паспортом старого зразка до завершення його терміну дії.

Євген Любарський

До списку новин