загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Кіровограді людей похилого віку з притулку розважали піснями та душевними розмовами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Кіровоградському притулку для людей похилого віку «Милосердний самарянин» провели соціальний проект під назвою: «Через пісню до сердець». Священики Діонісій Буренко і Андрій Бобрик разом із лікарем-онкологом Андрієм Гардашніковим і волонтерами влаштували для літніх людей свято пісні і відкритого спілкування.

Волонтери взяли з собою солодкі подарунки, щоб хоч якось зробити життя стареньких солодшим. Також допомагали працівникам по догляду за літніми людьми: мили посуд, годували тих, хто не міг сам піднятися з ліжка.

У столовій всі сіли у коло і співали різні пісні: естрадні, народні і духовні піснеспіви. Після цього люди похилого віку розповіли про своє життя.

Про це повідомляє священник Андрій Бобрик на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

До списку новин