загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Передати допомогу людям на територію "ДНР" неможливо, - волонтери

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Волонтери розповіли про складнощі з передачею гуманітарної допомогу для людей на захоплених "ДНР" територіях.

Волонтери неодноразово намагалися надати необхідну гуманітарну допомогу до Донецька, Єнакієва, Харцизька, але це виявилося неможливим, заявив в ефірі Радіо Свобода волонтер медичної служби штабу національного спротиву Іван Звягін.

«Люди звідти виходили на зв’язок і просили нас про допомогу. Ми намагалися щось зробити, вели переговори. Утім, ніхто з іншого боку не може нам гарантувати безпеку. Кілька разів робили зустріч між блокпостами нашим і «ДНР» на нейтральній території. І ми передавали дефіцитні медикаменти і їжу для дітей у Донецьк», – каже Звягін.

За його словами, такі випадки передачі допомоги є швидше винятком з правил, аніж нормою. Угрупованню «ДНР» не вигідно, щоб на окуповані території потрапляла бодай якась українська допомога, і вони кажуть передавати її через Росію, наголошує волонтер.

«Щодень я отримую велику кількість дзвінків, повідомлень. Телефонують і пенсіонери, і ті, кому необхідні медикаменти. Була колосальна проблема з інсуліном для діабетиків. Але, на жаль, ніхто нам не може дозволити провезти», – заявив Звягін.

Раніше цього місяця прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що Україна намагається домовитися з міжнародними організаціями про забезпечення за їхнього сприяння доступу для своїх гуманітарних вантажів. За його словами, проросійські сепаратисти не дозволяють транспорту з українською гуманітарною допомогою перетинати лінію розмежування між вільною Україною і територіями, окупованими «ДНР» і «ЛНР».

До списку новин