загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Оприлюднили майбутні тарифи на проїзд у транспорті Києва – квитки можуть подорожчати вдвічі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

До 28 грудня триватиме громадське обговорення проекту рішення.

Квитки на проїзд у міському комунальному транспорті Києва можуть подорожчати вдвічі.

Про це йдеться у проекті розпорядження Київської міської державної адміністрації "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху". Документ розмістили на сайті КМДА для громадського обговорення, що триватиме до 28 грудня.

У проекті, зокрема, йдеться, що проїзд в комунальних автобусах, трамваях, тролейбусах та фунікулері зросте до 3 грн. Щоб проїхатися у метро та міській електричці, потрібно буде заплатити 4 грн. Місячний проїзний на метро може коштувати 300 грн, а місячний проїзний на чотири види транспорту (автобус — трамвай — тролейбус — метрополітен) — 450 грн.

Раніше в КМДА заявили, що проїзд у метро має коштувати 15 гривень.

До списку новин