загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українцям з 2017 року доведеться платити ринкову ціну за світло і газ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабмін розраховує на підвищення тарифів для населення на всі види енергоресурсів до економічно обгрунтованого рівня у 2017 році зі збереженням пільг і субсидій для малозабезпечених верств населення.

Про це йдеться в урядовій програмі.

Згідно з документом, уряд розраховує до 2017 року повністю ліквідувати крос-субсидування, за якого компенсація занижених тарифів на електроенергію для населення лягала на промисловість.

Раніше, 9 грудня на засіданні уряду, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що українці зобов'язані платити реальну ринкову ціну за енергетичні ресурси, інакше дефіцит «Нафтогазу», який становить 110 млрд грн, за дефіциту держбюджету 68 млрд грн, «буде вічним». Причому Яценюк не уточнив терміни підвищення тарифів на енергоресурси для населення.

Кабінет міністрів ще навесні 2014 року затвердив остаточний графік підвищення тарифів на природний газ для населення до 2017 року залежно від річного споживання.

Зокрема, передбачений наступний графік підвищення цін на газ: від 1 травня 2015 року - збільшення на 40%; від 1 травня 2016 р. - на 20%; від 1 травня 2017 р. - на 20%.

НКРЕ від 1 травня 2014 року підвищила мінімальний тариф на природний газ для потреб населення на 51,1% - до 1089 грн за тис. кубометрів від 720,54 грн за тис. кубометрів.

До списку новин