загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Мінрегіоні говорять про монетизацію пільг

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мінрегіон вважає монетизацію пільг та субсидій на послуги ЖКП та енергоносії необхідною. Паралельно у Міністерстві говорять про занижену вартість на «комуналку».

Влада вважає монетизацію існуючих пільг та субсидій на житлово-комунальні послуги і енергоносії – необхідним кроком, поряд із постійним зростанням. Про це заявив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, повідомляє прес-служба відомства.

Так, чиновник аргументує введення адресної допомоги зменшенням боргів за ЖКП незахищеними громадянами.

«Паралельно з підвищенням тарифів, нам потрібно переходити саме до адресної допомоги, яка йтиме тим людям, які дійсно цього потребують…щоб людина не недоплачувала за спожиті послуги, як це є сьогодні, а щоб вона отримувала від держави адресну допомогу і за її рахунок сплачувала повну вартість спожитих послуг», - сказав Міністр.

Пан Зубко також зауважив, що тарифи на енергоносії та житлово-комунальні послуги сьогодні нижчі від їхньої собівартості. Тож, за зниженими тарифами сплачують і громадяни, яких субсидує держава, і ті, які можуть самостійно сплатити повну вартість тарифів.

Як повідомлялося раніше, минулого тижня українським підприємствам внесли корективи у тарифи на електроенергію та прогнозують зміни у цінах на газ для населення.

Анастасія Войтко

До списку новин