загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сепаратисти грабують пенсіонерів, які повертають на окуповані території – міністр соцполітики

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сепаратисти грабують пенсіонерів, які повертаються з підконтрольної Україні території на окуповані, оскільки знають, що ті повертаються із грошима.

Про це в ефірі Громадського розповів міністр соціальної політики Павло Розенко.

Він наголосив, що в один бік людям доводиться проїхати до 15 блокпостів, щоб отримати свої виплати, а потім стільки ж – щоб повернутися.

«По дорозі їх там грабують бойовики бо знають, що вони назад їдуть з пенсіями», – підкресли він.

У зв’язку з цим за словами Розенка, Мінсоцполітики і закликає людей виїжджати за межі окупованих територій, якщо вони хочуть продовжувати отримувати гроші від держави.

«Ми сьогодні людям говоримо, що є два варіанти – або ви переселяєтесь на територію України і ми виплачуємо ваші соцвиплати… або чекаєте доки звільняється територія, органи влади відновлюють роботу, будете отримувати надалі свої пенсії, стипендії та інші виплати... Ми сьогодні пропонуємо людям не мотатися туди-сюди, не займатися пенсійним туризмом», – зазначив міністр.

Він відзначив, що навіть за бажання держава не може відновити виплати на територіх, підконтрольних сепаратистам, оскільки держструктури, зокрема Пенсійні фонди, розграбовані.

До списку новин