загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Жінки Запоріжжя напередодні Різдва Христового створили подарунки для наших бійців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жінки Запоріжжя напередодні Різдва Христового з молитвою до Бога про мир в Україні створили чарівні подарунки для наших бійців. "Янгол - охоронець для солдата" зроблені в техніці батик.

За словами Наталі Завгородньої - голови благодійного фонду "СВІТЛОЗІР", саме жінки в ці важкі для нашої країни часи можуть своєю енергією добра, любові, прагненнями миру та затишку в родині і в країні  зберегти життя і захистити світ від війни.

Немає нічого сильнішого за материнську любов, за жіночу силу. Саме тому під час майстер класів була неймовірна атмосфера любові і миру. На переконання всіх учасниць заходу  саме жінка завжди була і є охоронцем домашнього вогнища, матір’ю, уособлює в собі ніжність, доброту. Матері ростять героїв і геніїв, матері дарують свою любов не лише своїм власним дітям - Велике материнське серце прагне відігріти весь світ.

Сьогодні, коли відважні запорозькі лицарі заступають шляхи ворогам, воюють, боронять нашу землю жінки створили для них обереги, які несуть в собі тепло жіночих сердець, щоб всі воїни повернулися до своїх родин живими і здоровими і щоб в різдвяну ніч солдати у замерзлих степах і холодних бліндажах відчули радість свята. Хай здійсняться мрії мільйонів українців та запанує мир на нашій землі.

Разом з оберегами волонтери передали солдатам ліки, солодощі та дитячі малюнки.

До списку новин