загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери Донецька отримують виплати і від України і від терористів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як живуть прості люди в окупації? Кожен день ми дізнаємося це з перших вуст. Сьогодні з нами на зв'язку знову Донецьк і Луганськ.  Давайте послухаємо, як у них пройшли ці добу.  "Продукти є, грошей мало, ну у кого-то вони є. Хто воює, у них є продукти. Тому що перед Новим роком особисто я там проходила і спостерігала, що дуже активно змінювали люди валюту на гривню. Було багато в камуфляжній формі народу, який це робив. Скажімо так, я думаю ті, хто воює, вони отримують", - розповідає мешканка Луганська, економіст Наталія.  "Проїхали пару штук. Не просто військових машин, а в плані Камазів, таких, колісних, але це військові машини, без номерів. Птму проїхали з цими прапорами ДНРовскими. Тобто така машина камуфляжна. Але, спасибі, в останні дні такої техніки більш серйозною бачили тільки один раз. І то, це 30 числа.  Ну, а люди у військовій формі, вони ж все, що найстрашніше, починають з'являтися вже прям сім'ями. Йдуть чоловік з дружиною у формі. Спасибі, що хоча б без зброї. Та ще й дитину за руку ведуть", - розповідає мешканка Донецька Надія.

"Сьогодні всю ніч йшли бої за аеропорт. Тобто ми знову до цього повернулися, до цього стану перманентної війни. У нас в місті посилився мародерство залишених квартир. У тих районах, де обстрілювали, де багато залишених квартир.  Проблеми з пенсіями, при чому деякі пенсіонери у нас якимось чином примудрилися отримати пенсії в Україні за переоформлення пенсій, і від ДНР. Ось такі у нас лихі є пенсіонери. Одні мають дві пенсії, інші - жодної", - каже мешканка Донецька, викладач Людмила.

До списку новин