загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Львові пригостили різдвяною вечерею майже 400 безпритульних і самотніх людей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Львові наварили для святкової вечері для безпритульних і самотніх людей майже двісті літрів борщу, зробили понад сто літрів грибної підливи й спекли півтисячі пампушок.

«Майже чотириста безпритульних та самотніх людей зібрали на спільну різдвяну трапезу. У палаці мистецтв накрили з десяток столів. Наїдки пісні – дванадцять страв, серед яких й кутя.

Для святкової вечері наварили майже двісті літрів борщу, зробили понад сто літрів грибної підливи, спекли півтисячі пампушок. Харчі та гроші дали благодійники — організації та люди.

Тих, що опинилися сам на сам зі своїми проблемами, не тільки пригощали – їм заколядували, підготували вертеп. Бо найважливіше на Різдво, кажуть організатори, відчути родинне тепло».

Про це повідомляється в середу на сайті Першого національного телевізійного каналу.

https://www.youtube.com/watch?v=FDGVIdbi0r4

До списку новин