загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Виплата пенсій за довіреністю - роз'яснення ПФУ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Інформація про виплату пенсії за довіреністю.

Згідно п.2 ст.47 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" пенсія може виплачуватися за довіреністю, порядок оформлення і строк дії якої визначаються законом.

Виплата пенсії за довіреністю здійснюється протягом усього періоду дії довіреності за умови поновлення пенсіонером заяви про виплату пенсії за довіреністю через кожний рік дії такої довіреності.

Порядок виплати пенсії за довіреністю визначено Інструкцією про виплату та доставку пенсій, соціальних допомог національним оператором поштового зв'язку, затвердженої наказом від 28.04.2009 р. № 464/156 Міністерства транспорту та зв'язку України, Міністерства праці та соціальної політики України та постановою правління Пенсійного фонду України від 28.04.2009 № 314/1.

Відповідно до п. 5.6. зазначеної Інструкції після першої виплати довіреність на виплату пенсій відбирається і зберігається у виплатному об'єкті поштового зв'язку.

Якщо виплата пенсій провадиться за довіреністю на вчинення ряду дій, у виплатному об'єкті поштового зв'язку зберігається ксерокопія такої довіреності.

У разі якщо довіреність оформлена на строк понад один рік, одержувач пенсії (а не довірена особа) після закінчення кожного року дії довіреності звертається з відповідною заявою до органу Пенсійного фонду щодо продовження виплати за довіреністю.

У разі відсутності відповідної заяви виплата пенсії за довіреністю, з дати вчинення якої минуло більше року, не допускається.

Адміністрація Управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську

До списку новин