загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Окупанти в Криму не платять військовим пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На початку січня військові пенсіонери, які проживають в Севастополі, не отримали пенсійні виплати. Про це повідомили родичі військових пенсіонерів, повідомляють Крим.Реаліі. За їх словами, співробітники поштових відділень, до яких зверталися пенсіонери, не дають чітких пояснень щодо відсутності виплат. Там лише припускають, що грошові нарахування проведуть протягом поточного місяця.

В той же час, цивільні пенсіонери Севастополя, яким нараховують пенсії в перших числах місяця, свої гроші отримали вчасно.

У Севастополі розрахунком і нарахуванням військових пенсій займаються не відділення Пенсійного фонду, а структури країни-агресора — Міністерства оборони Росії.

У грудні 2014 року через севастопольські газети активно закликали військових пенсіонерів терміново здати до місцевих військкомати пакети документів, необхідних для отримання пенсій після закінчення так званого перехідного періоду, який завершився в Криму 31 грудня.

До списку новин