загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні хочуть підвищити соцвиплати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховна Рада доручила уряду проаналізувати розвиток фінансово-економічної ситуації в Україні та розглянути можливість індексації мінімального розміру соціальних виплат з 1 липня 2015 року.

Про це заявив міністр соціальної політики Павло Розенко, передає прес-служба Мінсоцполітики.

"Соціальні стандарти не підвищувалися протягом минулого року. Сьогодні, на жаль, економічна ситуація не покращується. Ми сподіваємося, що заходи, які пропонує уряд, дадуть можливість невеликого економічного зростання з кінця 2015 року. Тоді з’являться передумови, додатковий ресурс для підвищення соціальних стандартів", - сказав він.

"Навіть підвищення з 1 грудня 2015 року - досить амбітний план. І це вже не заява, а закон про Державний бюджет. Підвищення мінімальної пенсії, мінімальної заробітної плати і прожиткового мінімуму становитиме 13%", - повідомив міністр в ефірі "Громадського телебачення".

Він підкреслив, щоб забезпечити підвищення потрібно провести досить велику роботу: "Будуть реформи, зміни в економіки, буде покращення інвестиційного клімату, легалізація заробітних плат - ми зможемо це реалізувати".

"Ми будемо робити все, щоб українська економіка запрацювала і можна було розглянути можливість провести індексацію мінімальних заробітних плат та пенсій в Україні. Щоб це зробити ми всі - президент, уряд, Верховна Рада - маємо за ці півроку здійснити реальні реформи, які будуть давати реальний результат", - наголосив міністр.

До списку новин