загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як збити яйця, не розбиваючи шкаралупи (відео)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чи знаєте ви як збити яйця не розбиваючи при цьому їхньої шкаралупи? Незвичайні поради цього кухаря допоможуть вам не тільки урізноманітнити свій сніданок, але й приємно здивувати своїх рідних.

Яйця, зварені таким чином, просто дивовижні. В результаті ви отримуєте яйце, яке і зовні і всередині одного кольору - жовтого. Вам здається, що це щось неймовірне? Але це дійсно можливо.

Приготувати збиті яйця зовсім не складно. Цей процес не займе багато часу, а захват ваших рідних буде безмежним. Крім того, ці незвичайні яйця можуть стати прекрасною прикрасою будь-якого салату або святкового столу.

https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=aazP6zvJmiQ&x-yt-cl=84503534

До списку новин