загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери можуть не отримати своїх грошей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Видача коштів пенсіонерам може затягнутися.

Через збитковість Пенсійного фонду України, де кожного року зникає понад 70 млрд гривень, в бюджеті утворився дефіцит у 28,8 млрд гривень.

До того ж, за підрахунками Мінсоцполітики, більшість зарплат виплачуються у конвертах, а це в свою чергу впливає на те, щоприблизно 20 мільйонів українців працездатного віку не в змозі утримувати постійно зростаючу кількість пенсіонерів.

Згідно даних, у 2014 році платники податків сплатили 166,9 млрд грн. ЄСВ, ще 64,6 млрд були профінансовані державою. При цьому періодично виникали складнощі з виплатою пенсій через брак коштів.

Натомість, кошти, яких не вистачає у Пенсійного фонду покриває держбюджет.

За даними, пенсійні витрати в структурі держбюджету досягли 26%. Наразі Україна вважається світовим лідером за питомою вагою пенсійних витрат: вони складають 17% ВВП.

Нагадаємо, що раніше Міністерство фінансів України, заявило, що дефіцит державного бюджету України в 2014 році виріс на 20,7% - до 78,07 млрд грн.

До списку новин