загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Волонтери зі США зібрали понад 1 млн доларів на потреби української армії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Альона Савчук

Двоє американських волонтерів з української діаспори передали на фронт медикаментів та медобладнання на суму більше 1 млн доларів.

Антоніна Левчук з Техасу та Ірина Пилипенко з Лос-Анджелесу в травні 2014 року заснували благодійну організацію Save Lives Together, яка з тих пір активно допомагає українським військовим на передовій. Американські волонтери співпрацюють напряму з українськими і передають через них на фронт кровоспинні препарати, обладнання для реанімобілів та польових шпиталів, комплекти військового одягу стандарту НАТО.

Коментуючи внесок Save Lives Together у допомогу Збройним силам України, засновник волонтерського фронту «Крила Фенікса» Юрій Бірюков розповів, що закордонні пожертви на допомогу армії давно перевищили внутрішньодержавні. Він пов’язує це з критичною фінансовою ситуацією в країні. «У нас економіка в жахливому стані. Для українця, який живе в Україні, середня сума перерахунку – ми одного разу проаналізували – близько 200 гривень, а середня сума для українця, який живе у Канаді – близько 200 доларів», – роз’яснив Бірюков.

Волонтер Ірина Пилипенко радить українцям «голосніше» просити допомоги у закордонних друзів: «Можливо, Україна не хоче здаватися такою слабкою, як вона є. Можливо, вона не хоче здаватися такою злиденною, як вона є. Проте закордоном прийнято про це говорити. Так, ось ми такі, як є, допоможіть нам, будь ласка».

Нагадаємо, що США заклали у проект бюджету на 2016 рік 177 млн дол фінансової допомоги Україні.

До списку новин