загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Події в Україні за 11 лютого 2015р

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У дайджесті подій – коротко про головні новини цього дня:

чим жила Україна сьогодні

Україна очікує від ЄС принаймні, оборонної зброї – посол

 

У Краматорську від обстрілів загинуло 16 осіб, ще 48 постраждали

 

За останніми даними, в наслідок артилерійського обстрілу Краматорська, зокрема житлових кварталів та головного штабу АТО, загинуло 16 людей.

Загалом, з урахуванням загиблих, постраждало 64 особи, із яких 29 військових та 35 цивільних, зазначає прес-служба президента у повідомленні про візит Петра Порошенка до Краматорська.

Серед тих, хто залишився живим, 10 – важкопоранені.

За даними СБУ, кількість пошкоджених обстрілами будинків сягає 41.

Як відомо, 10 лютого бойовики обстріляли Краматорськ з артилерійських установок, поціляли в головний штаб АТО, але постраждали й будинки мирних жителів.

Штаб: Бандити тричі вдаряли з боку РФ, сили АТО за добу знищили 87 бойовиків

 

У ніч із 10 на 11 лютого бойовики на Донбасу 27 разів вели вогонь по позиціях українських військ, найбільша кількість обстрілів була на Луганському напрямку.

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 11 лютого.

Під обстріли артилерії та реактивних систем залпового вогню потрапили Гірське, Новотошківське, Вільхове, Станиця Луганська.

"По селищу Верхня Вільхова бандити тричі вели вогонь з "Градів" зі сторони Російської Федерації", - заявляє прес-центр АТО.

Продовжується активність бойовиків і на Дебальцівському напрямку. Вночі тричі вівся вогонь по самому місту Дебальцево. Крім цього постраждали Попасна, Золоте, Луганське.

На Маріупольському напрямку двічі ударів ворога зазнали Павлополь та Новоселівка.

"У відповідь наша артилерія нанесла низку точних ударів, в результаті яких противник поніс суттєві втрати" – повідомляє прес-центр АТО.

В зоні АТО загинули 19 військових, 78 поранено – Генштаб

 

Елементи гібридної війни вже помітні в Латвії - прем'єр-міністр

 

Деякі елементи гібридної війни вже помітні в Латвії, зокрема, в інформаційному просторі країни.

Про це сказала прем'єр-міністр країни Лаймота Страуюма, повідомляє Delfi.

"Ми відчуваємо поширювані окремими посадовими особами заяви Росії про права людини в Латвії. Це один з елементів. Наші органи безпеки працюють. Я повністю впевнена в їх здатності запобігти як кібератаки, так і різні провокації, які можна очікувати", - сказала вона.

Страуюма наголосила, що Латвія дуже уважно стежить за подіями, а в регіоні посилюється присутність сил НАТО.

Бойовики намагалися захопити міліцію Дебальцевого. Загинув її начальник

У Дебальцевому при захисті міськвідділу міліції від бойовиків загинув його начальник полковник Юханов Євгеній Георгійович.

Про це повідомив начальник Донецького управління внутрішніх справ В'ячеслав Аброськін.

"Учора в Дебальцевому диверсійно-розвідувальна група бойовиків почала спробу захоплення міського відділу міліції. Співробітники міліції разом з бійцями батальйону спецпризначення МВС України "Артемовськ" дали відсіч диверсантам, які не очікували такого активного опору", - повідомив він.

"Геройськи загинув начальник міськвідділу міліції - полковник Юханов Євгеній Георгійович. Українська міліція втратила одного із кращих своїх представників", - додав він.

Бойовики обстріляли Щастя, влучивши на територію лікарні

 

У середу після 2-ї години ночі терористи з мінометів обстріляли місто Щастя на Луганщині. Кілька мін вибухнули на території міської лікарні.

Про це повідомляє прес-служба губерантора Луганської області Геннадій Москаль.

За його даними, унаслідок обстрілу згорів автомобіль "швидкої допомоги", пошкоджено дах одного з корпусів, побиті фасади й двері на кількох інших. Поранених і загиблих внаслідок обстрілу немає.

Крім того, кількох потужних обстрілів із артилерії зазнало селище Новотошківка Попаснянського району, що поблизу 29-го блокпосту на Бахмутці.

Лисенко: Бойовики двічі намагались штурмувати Дебальцеве

 

Бойовики "ДНР" продовжують обстріли Дебальцевого, двічі вони намагались штурмувати позиції сил АТО в місті.

Про це на брифінгу у середу заявив спікер АТО Андрій Лисенко.

"В районі міста Дебальцеве бойовики більше 10 разів обстрілювали позиції українських військових з реактивних систем "Град", мінометів та танків", - розповів Лисенко.

"Після чого двічі намагались штурмувати наші позиції", - додав він.

"Всі наступи відбиті", - заявив Лисенко.

ПОРОШЕНКО ГОТОВИЙ ВВЕСТИ ВОЄННИЙ СТАН. Буде ясно після Мінська

 

Влада готова до введення воєнного стану в разі ескалації ситуації на сході.

Про це заявив президент Петро Порошенко під час засідання уряду.

Порошенко наголосив, що саме "від результатів саміту буде залежати, чи вдасться нам зупинити агресора дипломатичним шляхом, чи ми будемо переходити на абсолютно інший режим".

"І я, і уряд, і Верховна Рада готові до прийняття рішення про введення воєнного стану на всій території України", - зазначив він.

"Я ні в якому разі не буду затримуватися з цим рішенням, якщо безвідповідальні дії агресора приведуть до серйозної подальшої ескалації конфлікту", - наголосив він.

"Я впевнений в тому, що наша країна зможе себе захистити, і кожен зробить все можливе, щоб ми продемонстрували, що перемога буде за нами. Але я наголошую, що я - президент миру, і військовим шляхом ситуацію на Донбасі не вирішити", - додав він.

До списку новин