загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

СБУ підозрює пенсійний фонд Нацбанку в махінаціях

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В СБУ вважають, що фонд навмисне придбав фіктивні цінні папери.

Служба безпеки України (СБУ) порушила кримінальні справи проти колишніх посадових осіб недержавного пенсійного фонду (НПФ) Національного банку України.

Зокрема, СБУ підозрює їх в "розтраті і легалізації грошових коштів".

У прес-службі СБУ зазначають, що особи НПФ НБУ нібито розробили протизаконну схему розтрати коштів і перерахували на рахунки певних комерційних структур понад 600 млн грн. Кошти вкладників, які відкладали в НПФ собі на майбутню пенсію, направлялися на купівлю цінних паперів емітентів, що мають ознаки фіктивності, стверджують в СБУ.

НПФ НБУ - найбільший недержавний фонд в Україні. Його активи, за даними Національної асоціації НПФ України, на червень 2014 року становили 1,571 млрд грн, а частка в загальній вартості активів пенсійних фондів - 66%. Кількість учасників в пенсійному фонді НБУ становило 12,9 тисячі чоловік. У першому півріччі 2014 року цей фонд виплатив своїм учасникам 20,9 млн грн - найбільшу суму виплат серед усіх недержавних пенсійних фондів.

До списку новин