загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як зекономити на ліках. Поради

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Стрімкий ріст валюти, а слідом за ним ще швидший ріст вартості ліків змушує багатьох українців економити буквально на усьому аби придбати необхідні ліки. Кілька порад, як зекономити кошти.

Порада 1: Запитайте в аптеці як отримати картку клієнта. Мати картку особливо зручно, якщо доводиться часто звертатися в аптеку.

Порада 2: Якщо у Вас нема фінансової можливості придбати дорогі ліки, запитайте про аналоги з такою ж діючою речовиною. Ліки іноземного виробництва, які зараз у рази подорожчали через зростання курсу іноземних валют, часто значно дорожчі, аніж українські аналоги. Проконсультуйтесь з лікарем або фармацевтом про можливість заміни.

Порада 3: Беріть участь у акціях. Аптеки часто, розуміючи ситуацію у країні, знижують ціну на сезонні та вкрай необхідні препарати, пропонують знижки 10-15%.

Порада 4: Обирайте аптеки чи аптечні мережі, у яких уважно контролюють процес перевезення та зберігання ліків, термін придатності та, на вимогу, надають сертифікати якості. Цим ви збережете не тільки безцінне здоров'я і кошти, витрачені на неякісні медикаменти, а й час, загублений на лікування фальсифікованими ліками. Обирайте аптеку з бездоганною репутацію та широким колом довіри споживачів.

Порада 5: Для киян: за можливості оформіть «Карту Киянина» вона надає знижку в комунальних аптеках «Фармація» та деяких торговельних мережах, як-от «Фуршет», «Білла», «Фокстрот». Крім того, нею можна оплачувати проїзд в метро.

До списку новин