загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Слов’янську фінішувала міська спартакіада серед пенсіонерів, ветеранів війни і праці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

14-15 лютого в Слов’янську в рамках ХIV міської спартакіади серед пенсіонерів, ветеранів війни і праці відбулися змагання з шахів та шашок.

Ігри проходили на базі шахового клубу КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості».

Позмагатися в шахи 14 лютого прийшли 26 гравців, представники 6-ти мікрорайонів: «Артема», «Центр-1», «Центр-2», «Північний», «Черевковка», «Залізничний вокзал». У підсумку командних змагань місця розподілилися наступним чином:

1 місце – мікрорайон «Центр-1»;

2 місце – мікрорайон «Залізничний вокзал»;

3 місце – мікрорайон «Черевковка».

15 лютого визначали найсильнішого у грі в шашки. Змагалися представники 4 мікрорайонів: «Артема», «Центр-1», «Північний», «Черевковка», усього 16 гравців. Призові місця тут завоювали:

1 місце – мікрорайон «Північний»;

2 місце – мікрорайон «Черевковка»;

3 місце – мікрорайон «Артема».

Змагання з шахів та шашок стали завершальними в ХIV міській спартакіаді серед пенсіонерів, ветеранів війни і праці. Нагадаємо, раніше в Слов’янську були визначені кращі вдомінобільярдінардах і настільному тенісі.

У підсумку Спартакіади, перемогу виборола команда мікрорайону «Черевковка». Друге місце посіли пенсіонери і ветерани мікрорайону «Центр», а третє – представники мікрорайону «Північний».

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради вітає всіх учасників змагань спартакіади та бажає їм міцного здоров’я, активності і довголіття. Спортивні пенсіонери і ветерани є прикладом та взірцем для нашої молоді.

До списку новин