загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кіровоградський обласний художній музей запрошує на майстер-класи та відеопрезентації

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кіровоградський обласний художній музей запрошує: 

23 лютого 2015 року о 16.00 з нагоди початку Великого посту у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться перегляд науково-популярного фільму - бесіди «Великий піст. Історичний аспект». Вхід вільний.

24 лютого 2015 року о 16.00 до дня народження української художниці-живописця, Народного художника СРСР, Лауреата Премії імені Тараса Шевченка, Героя України Тетяни Яблонської у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться перегляд документальних фільмів та відеопрезентацій. Вхід вільний.

26 лютого 2015 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Творчої майстерні» буде проведено майстер-клас із «Декупажу». Проводить – Тетяна Костенко - науковий співробітник відділу Кіровоградського обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

28 лютого 2015 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Творчої майстерні» буде проведено майстер-клас із виготовлення іграшки з панчохи. Проводить – Катерини Сабадаш - художник І категорії відділу Кіровоградського обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна». Для участі у майстер – класі необхідно взяти із собою такі матеріали: панчоху, нитки, голку, стрічку довжиною 20 см., вату, або інший наповнювач.

Кіровоградський обласний художній музей запрошує кіровоградців та гостей міста переглянути наступні стаціонарні експозиції:

- «Сакральне мистецтво»;

- «Західноєвропейське та російське мистецтво XVIII – початку ХХ ст.»,

- «Художники-земляки»;

- експозиційний комплекс декоративно-ужиткового мистецтва;

- виставку голограм«Археологічні скарби України»;

- експозиційний проект - картину Войцеха Коссака (1856-1942)«Кривава неділя у Петербурзі 9 січня 1905 року»;

- відділ музею – картинну галерею Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

Крім постійної експозиції можна побачити:

- Виставку творів «З любов’ю до Батьківщини» до 95-річчя від дня народження художника-земляка Володимира Федорова (1920-1986);

- Експозицію до відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка (1814-1861);

- Експозицію «Вірний друг Тараса…» до 195-річчя від дня народження художника, приятеля Т.Г.Шевченка Григорія Честахівського (1820-1893);

- Експозицію «Герої не вмирають!», приурочену світлій пам’яті Віктора Голого (1981-2014);

- Експозицію графічних творів Петра Оссовського «Подарунок землякам»;

- Виставку однієї картини до ювілею члена Національної спілки художників України Наталії Пухінди;

- Експозицію до відзначення 50-річчя від дня народження краєзнавця, сценографа, професора сценографії театральної школи університету імені Еджертона Райєрсона (Торонто, Канада) Павла Босого;

- Експозицію до Міжнародного дня рідної мови;

- Експозицію «Мініатюрист світового рівня» до 165-річчя від дня народження художника-земляка Івана Павловича Похитонова (1850-1923).

В музеї діє поличка «Єлисаветградського книговиру «Буккросінгу».

Увага! З 1 лютого змінено тарифи на платні послуги:

Вартість вхідного квитка в музей:

для дошкільнят – 3 грн.,

для школярів та студентів – 4 грн.,для пенсіонерів – 5 грн.,

для дорослих – 8 грн.

Вартість вхідного квитка у відділ музею – картинну галерею Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»:

для дошкільнят – 2 грн.,

для школярів та студентів – 3 грн.,для пенсіонерів – 4 грн.,

для дорослих – 6 грн.

Також ви маєте можливість перегляду:

- виставку художніх творів Ірини Бурлаки та Оксани Безверхньої «Відлуння душі» у Малій Галереї Кіровоградського обласного художнього музею - відділі підліткового читання та інформаційно – консультативних послуг користувачам Кіровоградської обласної бібліотеці для дітей імені А. Гайдара;

- виставку творів студентки ІІ курсу Львівської Національної академії мистецтв Юлії Степанок «Життєдайність природи» у Малій Галереї обласного художнього музею - у БК «Авіатор»;

- виставку художніх творів «Весняний пленер у Дендропарку» в конференц-залі обласної державної адміністрації.

У Кіровоградському обласному художньому музеї проводиться безстрокова акція «ЗАМАСКОВАНА ТУРБОТА» (плетіння маскувальних сіток для військових). Приєднатися до акції можна у фойє музею та в картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна». Долучитися можуть усі бажаючі в робочий час музею.

До списку новин