загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Їзда на велосипедах - справжній секрет молодості

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чимало видів спорту претендують на звання найефективнішого борця зі старістю. Згідно з дослідженням вчених Королівського коледжу в Лондоні секрет вічної молодості криється в велосипеді. Їзда на ньому, як стверджують лондонські медики, значно уповільнює старіння організму.

Незважаючи на те, що вдягаючись в облягаючий костюм з ликри і крутіння щосили педалей велосипеда, на перший погляд, є не найкращим способом природного старіння людини, саме це проведення часу найефективніше допомагає літнім людям боротися зі старістю.

До такого висновку прийшли вчені після аналізу фізіологічних параметрів і функцій 125 осіб, 84 чоловіків і 41 жінки, віком від 55 до 79 років, які регулярно їздять на велосипеді. До дослідження допускалися чоловіки, які були в змозі проїхати 100 кілометрів за 6,5 годин і жінки, які могли укластися на 60-кілометровій дистанції в 5,5 годин. Автоматично виключалися зі списку учасників ті, хто курив, багато пив і мав високий тиск і інші серйозні захворювання.

Медики з Королівського коледжу два дні стежили за цією групою фізично підготовлених людей похилого віку в лабораторних умовах, регулярно вимірюючи дані серцево-судинної, респіраторної, нейромускульної, метаболічної, ендокринної та пізнавальної діяльності. Крім цього, учасники експерименту оцінювалися на міцність кісток, загальний стан здоров'я та благополуччя.

Результати спостережень свідчать про те, що велосипедистам вдалося суттєво уповільнити процес старіння своїх організмів.

До списку новин